Jouw project of idee op het Fietscongres?

Oproep
Het meest interessante Fietscongres ooit. Voor iets minder gaan we niet op 7 juni 2016 in Gent. Om die ambitie waar te maken hebben we als VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) niet alleen de inbreng nodig van de Vlaamse Overheid, het Fietsberaad en de gaststad Gent, maar rekenen we ook op jou. Tot maandag 18 januari 2016 kun je zelf een origineel project of een creatief voorstel indienen om het Fietscongres te versterken. 

Doel: meer fietsveiligheid
Tijdens deze vijfde editie van het Fietscongres is de centrale vraag hoe we voor meer veiligheid en meer fietsers kunnen zorgen. Het Fietscongres is de hoogdag voor iedereen die in Vlaanderen het fietsgebruik wil promoten en de fietsveiligheid wil verhogen. Als VSV zorgen we samen met onze partners weer voor een verzameling sterke sprekers en een gevarieerd programma. Omdat we ervan overtuigd zijn dat er op het werkveld heel wat originele ideeën en leuke projecten te vinden zijn, bieden we iedereen de kans om mee te bepalen hoe het Fietscongres eruit zal zien.   

Jouw idee
Heb jij een goed idee, een sterk project of een interessant thema dat zeker niet mag ontbreken op het Fietscongres? Dien dan zeker een voorstel in. Je kunt kiezen voor een individuele bijdrage, maar je kunt net zo goed een volledige themasessie voor jouw rekening nemen!
Dien hier je voorstel in.