Erik Van Looy daagt je uit!

Al voor het zesde jaar op rij organiseert de VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) een grote sensibilisatiecampagne in de vorm van De Grote Verkeersquiz. De online quiz is hoofdzakelijk bedoeld voor 18-plussers of mensen met een rijbewijs.Iedereen die deelneemt, krijgt 20 meerkeuzevragen over verschillende thema’s voorgeschoteld. 

Wie kans wil maken op een prijs, moet minstens 14/20 halen, de schiftingsvraag beantwoorden en zijn adresgegevens invullen. Je krijgt 3 kansen om mee te spelen, je hoogste score wordt onthouden.

De prijzen zijn trouwens de moeite: van plooifietsen over waardebonnen en voetbaltickets tot een reischeque van 1.000 euro!  

Erik Van Looy is opnieuw het gezicht van de verkeersquiz. Dit jaar wordt de campagne ook ondersteund door drie voetballers: Dennis Praet, Bjorn Engels en Brecht Dejaegere hopen met hilarische online filmpjes zoveel mogelijk supporters naar de website van de verkeersquiz te lokken. (herken je ook de stemmen? :-))

Bij deze nodigen we ook jou van harte uit om mee te quizzen! En om je vrienden, kennissen, familie uit te dagen! Surf snel naar www.degroteverkeersquiz.be!!